Test af MusclePain Pro Massagepistol

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

MusclePain er en forholdsvis ny leverandør af massagepistoler. På kort tid har de oplevet stor succes med deres lethåndterlige og kraftige massagepistol.

Leverandøren etablerede sig i første omgang på det danske marked og har leveret massagepistoler til tusindvis af meget tilfredse kunder, og derefter har MusclePain udvidet til udenlandske markeder.

Vi hos UpFit har fået vores kløer i en af disse massagepistoler. Alt i alt er vi meget tilfredse med, hvad dette produkt har at tilbyde!

MusclePain Pro Massagepistol: Kort Opsummeret

BEDSTE BUDGETVALG - MusclePain Pro

4
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
MusclePain Massage Gun
Antal behandlingsfrekvenser: 10 Slagdybde / amplitude: 12 mm Vibrationer pr. minut: 1400 - 3300 Antal massagehoveder: 6 Batterilevetid: 7 timer Støjniveau: 30-45 dB

Kort sagt er denne massagepistol fra MusclePain et rigtig godt valg til dig, der kæmper med ømme og stive muskler.

Massagepistolen kommer med hele 10 forskellige hastighedsniveauer, så du nemt kan tilpasse behandlingsfrekvensen til dig og dine behov.

Den maksimale behandlingsfrekvens er på hele 3300 slag i minuttet, og hvis behovet skulle opstå, kan du potentielt udføre meget intensive massagebehandlinger.

Selve produktvægten er meget lav (718 gram), og massagepistolen er derfor nem at holde i hånden – og selv til længere sessioner opleves massagepistolen som meget nem at håndtere.

Støjniveauet er mere end acceptabelt, og du kan sagtens sætte dig ned foran tv’et, mens du behandler de ømme og stive muskler.

MusclePain Massage Gun er kort sagt et fantastisk valg til dig, der ønsker en lethåndterlig og fleksibel massagepistol.
Vi har meget lidt at klage over ved
massagebehandlingen, og batteritiden er i top!

Fordele

 • Meget god batterilevetid.
 • Lav produktvægt.
 • Gode variationsmuligheder.
 • Praktisk opbevaringsboks.
 • Stilfuldt design.
 • Klart LED-display med touchskærm.

Ulemper

 • Kunne have haft endnu bedre slagdybde (amplitude).

Praktisk opbevaringsæske

MusclePain Pro Massagepistol Oppbevaringsæske

Det første vi lægger mærke til, når vi modtager vores udgave af MusclePain Pro, er den praktiske og stilfulde opbevaringsæske. I æsken har du god plads til alt det tilbehør, der følger med.

Øverst i æsken finder du et lille og praktisk håndtag, så den i praksis kan bruges som en lille kuffert. Vi på redaktionen sætter også pris på, at opbevaringsæsken har en lav vægt. Så det er nemt at tage massagepistolen med dig, uanset hvor du tager hen.

Kort sagt er den en meget praktisk rejsetaske!

MusclePain

Se gode tilbud på MusclePain Pro!

Hvor godt masserer den?

MusclePain Massage Gun

Med det første indtryk af vejen var det tid til at starte med en massagebehandling. Det første vi bemærker er, hvor brugervenlig og intuitiv selve massagepistolen er.

Massagepistolen skrues nemt på med en 2-trins kontakt på undersiden af håndtaget. Du bliver derefter præsenteret for nyttig information via det indbyggede LED-display. LED-displayet er placeret på bagsiden af massagepistolen og er derfor altid inden for synsvidde. Medmindre du masserer musklerne bagpå din krop, selvfølgelig.

Displayet giver information om både den resterende batterilevetid og den aktuelle behandlingsfrekvens.

Ved første øjekast kan det virke som om, det ikke er særlig meget information. Ved nærmere eftersyn indser vi dog, at det stort set kun er denne information, vi rent faktisk har brug for.

Faktisk står vi tilbage med, at dette er en af de helt store styrker ved massagepistolen fra MusclePain. Den er nem at bruge, og producenten har elimineret unødvendige funktioner, der ofte er mere generende, end de er nyttige.

MusclePain Pro leveres uden mulighed for integration med en separat mobilapp.

Behagelig massage

LED-display MusclePain Massage Gun

Efter at have lært massagepistolen lidt at kende, går vi i gang med den første behandling. Testpersonen havde ringe erfaring med massagepistoler og startede derfor roligt ud med en let og behagelig massage.

På trods af at massagepistolen kun kørte med cirka 40% maksimal belastning, er konklusionen, at den stadig trykker nok til , at man virkelig kan mærke, at musklerne bliver blødere. Efter et stykke tid vovede vi os ud på mere intense behandlingsfrekvenser. Og vi er overbeviste om, at der er mere end nok kraft i denne massagepistol.

Den maksimale behandlingsfrekvens kan nå 3300 slag i minuttet. Vi kender ikke til massagepistoler på markedet, der tilbyder højere frekvens end dette.

Det er formentlig også sjældent, at der er behov for en højere frekvens. Personligt synes vi, at massagen næsten kunne være for intens, når vi vovede os op på niveau 8.

En anden faktor, som mange også overvejer, når de køber deres første massagepistol, er slagdybden (amplitude).
De dyreste versioner på markedet har typisk en amplitude på omkring 15 millimeter. MusclePain Pro kommer med en amplitude på 12 millimeter.

Fysisk er massagen derfor ikke så dyb med denne massagepistol, som den kunne have været med for eksempel TheraGun Elite. På den anden side har TheraGun også et meget højere prisskilt.

Efter cirka 30 minutter afslutter vi massagebehandlingen, og slutresultatet er stadig mere end tilfredsstillende.

Musklerne i kroppen føles lettere end før behandlingen, og vi ser på MusclePain Pro som et godt værktøj til at gøre noget ved de stive muskler!

MusclePain

Se gode tilbud på MusclePain Pro!

Gode variationsmuligheder

MusclePain Massagepistol

Med i pakken er også 6 forskellige massagehoveder. Alle massagehovederne er tilpasset forskellige muskelgrupper på kroppen.

Der er i øvrigt intet, der tyder på, at man ikke kan prøve sig lidt frem og bruge de massagehoveder, som man synes er mest behagelige.

 • Det runde massagehoved. Dette massagehoved er specielt designet til at give en kraftig massage og er generelt velegnet til alle de store muskelgrupper.
 • Det flade metalhoved. Velegnet til for- og baglår samt biceps.
 • Det runde metalhoved. Velegnet til for- og baglår samt lændehvirvelsøjlen.
 • Gaffelhovedet. Velegnet til nakke, muskler langs rygsøjlen og anklerne.
 • Paraplyen. Velegnet til mavemuskler, bryst og triceps.
 • Det sfæriske Velegnet til fødder, håndflader og til lokal smertebehandling.

Acceptabelt støjniveau

En af de største udfordringer med massagepistoler er støjniveauet. Mange af produkterne markedsføres stadig med løfte om, at man sagtens kan se film og tv-serier, mens behandlingen står på.

Vi var derfor spændte, da vi startede behandlingen. Overraskende nok sidder vi faktisk tilbage med en følelse af, at lydniveauet er så absolut acceptabelt.

Ved de laveste frekvenser er støjniveauet lavt, og det er ikke et problem at høre, hvad der bliver sagt i omgivelserne.

Det er dog uundgåeligt, at den udsender en del støj ved de mest intense behandlingsfrekvenser. Dette er ikke unikt for MusclePain Pro, og alt i alt synes vi ikke, at denne massagepistol larmer mere end forventet.

Batterilevetid

Kort sagt, vi har meget lidt at klage over batterilevetiden for MusclePain Pro.

Et fuldt opladet batteri holder i op til 7 timer. Dette er faktisk på niveau med de dyreste premium-modeller på markedet!

Er MusclePain Pro pengene værd?

Hvis du leder efter en pålidelig og kraftfuld massagepistol, er MusclePain Pro efter vores mening så absolut pengene værd.

Massagepistolen opleves som både nem at håndtere og brugervenlig. Den praktiske opbevaringsæske giver dig også mulighed for nemt at tage massagepistolen med dig, uanset hvor du tager hen.

Med 6 forskellige massagehoveder kan du nemt tilpasse behandlingen til de forskellige muskelgrupper, og med 10 forskellige behandlingsfrekvenser har du mange muligheder for, hvor intens massagen skal være.

Som nævnt så vi også gerne, at slagdybden var noget højere. Massagepistolen gør stadig et godt stykke arbejde med at blødgøre stive muskler.

Slagdybden er heller ikke overraskende lav og matcher stort set de andre massagepistoler, der kan findes i denne prisklasse.

MusclePain

Se gode tilbud på MusclePain Pro!