Iviskin G3 Test: En solid IPL-hårfjerner!

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Iviskin G3 (Ivyskin G3) er en kraftfuld og skånsom IPL-hårfjerner, som har fået rigtig god feedback fra forbrugerne. Hvad var resultatet af vores test af Iviskin G3, og hvad var vores erfaringer?

Iviskin G3: Kort Resumé

BEDST I TEST - Iviskin G3

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Iviskin G3
Antal lysimpulser: 900 000 Lyspulsvindue: 3 cm Behandlingsniveauer: 5 Bølgelængder: 640nm - 1100nm IceShield: Ja Energiniveau: 5,5 J/cm2 Vægt: 250 gram

En af de første ting vi bemærker er, at Iviskin G3 kommer med hele 5 forskellige behandlingsniveauer. Her kan du vælge mellem mange forskellige intensiteter, og i forhold til konkurrenterne tilbyder Iviskin mange valgmuligheder.

Iviskin G3 er også en af de bedste IPL-enheder, når det kommer til antallet af lysimpulser. Den indbyggede laser formår at udsende svimlende 900.000 lysimpulser. Det giver i praksis en forventet levetid på hele 15 år!

Samtidig sætter vi pris på den innovative IceShield-teknologi. Som den eneste leverandør i Danmark leveres Iviskin apparaterne med egen kølefunktion. Denne kølefunktion køler huden i det område, hvor behandlingen udføres.

Efter at have testet Iviskin G3 i længere tid, er vi også tilfredse med det faktiske resultat. Iviskin G3 gør simpelthen et meget godt stykke arbejde med at reducere uønsket hårvækst!

Iviskin G3 er et rigtigt premiumvalg, uden at producenten lader dette påvirke prisniveauet i særlig grad.
Simpelthen et glimrende valg til dig, der gerne vil af med uønsket hårvækst!

Fordele

  • 5 behandlingsniveauer.
  • 900.000 lysimpulser.
  • 15 års levetid.
  • Åbent køb i 100 dage.
  • IceShield.
  • Skånsom behandling.
  • Hurtigt resultat.
  • 100% tilfredshedsgaranti.

Ulemper

  • Ikke separat håndtag.

Praktisk og stilfuld opbevaringsæske

Iviskin G3 Opbevaringsæske
Den stilfulde opbevaringsæske passer godt til selve hårfjerneren. Her er kvalitet i alle aspekter!

En af de første ting, vi lægger mærke til, når vi modtager Iviskin G3, er selve opbevaringsæsken. Normalt bruger vi ikke meget tid på noget så simpelt som en opbevaringsæske, men denne følte vi simpelthen, at vi måtte nævne. Billederne taler for sig selv.

Det er helt klart, at Iviskin ønsker at positionere sig på markedet som en ægte premiumleverandør. Opbevaringsæsken bygger i hvert fald godt på dette. Vi elsker simpelthen den lille, søde sløjfe foran på æsken!

Vi på redaktionen har testet en masse produkter, og for det meste ender diverse opbevaringskasser dybt i et afsidesliggende depotrum. Æsken med Iviskin G3 fortjener noget bedre. Den kommer til at blive brugt!

Masser af plads til alt udstyr

Opbevaringsæsken er selvfølgelig ikke kun til for at få den til at se godt ud. Den har selvfølgelig også en praktisk funktion.

Inde i kassen er der god plads til alt det udstyr, der følger med. Heldigvis er der ikke meget, du skal have styr på. Udover selve IPL-hårfjerneren og strømadapteren er det i praksis kun brugsanvisningen, der skal medbringes.

Ved hjælp af de 2 små rum i kassen er udstyret godt sikret, og det er intet problem at tage Iviskin G3 med, når du er på farten!

Stilfuldt design

Iviskin G3 Hårfjerner
Både opbevaringsæsken og selve hårfjerneren kommer med et stilrent design.

Efter at have været begejstret for opbevaringskassen, var det tid til at se på selve hårfjerneren, nemlig Iviskin G3. Det er trods alt den, vi faktisk ønsker at få testet af.

I tråd med æsken registrerer vi hurtigt, at Iviskin G3 leveres med samme moderne og stilrene design. Hårfjerneren er belagt med en mat hvid farve, mens knapperne og belægningen omkring displayet er farvet i lys bronze. Et lækkert design!

Iviskin logo

Iviskin.dk

Iviskin G3: Bedst i test!

Iviskin G3: Hvordan er den at bruge?

Med designet af vejen kan vi gå videre til det vigtigste. Hvordan er det egentlig at bruge Iviskin G3? Baseret på designet var forventningerne mildest talt høje!

Smertefri behandling

Iviskin G3 I brug
Vores testperson oplevede ingen smerter, mens behandlingen var i gang.

En af de ting, vi var mest spændte på, inden vi brugte Iviskin G3, var, om behandlingen førte til nogen form for smerte. Efter flere omgange med mange lysimpulser kunne vi hurtigt konstatere, at behandlingen med Iviskin G3 ikke oplevedes som smertefuld.

Vores testperson oplevede faktisk ingen smerter overhovedet. Dette stemmer godt overens med oplysningerne fra producenten. Producenten hævder, at behandlingen er skånsom mod huden. Det er også det indtryk, vi sidder tilbage med efter flere behandlinger!

I vores testperiode blev Iviskin G3 testet på blandt andet lægge, arme, ryg og armhuler. Præcis hvilke kropsdele Iviskin G3 passer til, fik vi også god information om i brugsanvisningen.

Hurtigt resultat

Hvem vil ikke have synlige resultater relativt hurtigt?

Når du behandler huden med en IPL-hårfjerner, kommer resultaterne ikke med det samme. Dette er ikke unikt for Iviskin G3. Det er simpelthen sådan en IPL-maskine fungerer!

Inden vi modtog Iviskin G3, blev vi dog lovet synlige resultater på kort tid. Helt konkret kun 3 behandlinger, som faktisk er i topklasse blandt IPL-hårfjernere.

Vores testperson brugte hårfjerneren en dag om ugen, i alt i 12 uger. Efter 3-4 behandlinger kunne vi glædeligt registrere, at hårvæksten begyndte at aftage. Jo flere behandlinger der blev udført, jo bedre resultater kom der.

Ifølge producenten selv opnår du en fuldstændig og vedvarende effekt efter cirka 12 uger. Sammenlignet med andre IPL-hårfjernere er dette i top.

Efter vores testperiode var hårvæksten stærkt reduceret, og vi kunne hurtigt konkludere, at Iviskin G3 leverer, hvad den lover!

Iviskin logo

Iviskin.dk

Iviskin G3: Bedst i test!

Behandlingsniveauer

genvejstaster Iviskin G3
Via genvejstaster kan du nemt justere det ønskede behandlingsniveau.

Iviskin G3 tilbyder god variation med sine 5 behandlingsniveauer. Her kan du vælge mellem mange forskellige intensiteter, og i forhold til konkurrenterne tilbyder Iviskin mange valgmuligheder.

Hvert af behandlingsniveauerne vil give forskellig bølgelængde og lysintensitet. I praksis kan du derfor nemt tilpasse behandlingen, så den passer bedst til dig.

Justering af lyspulsniveauerne er også legende let. Et tryk på en af knapperne på siden af apparatet, og så har du justeret niveauet!

IceShield

Iviskin G3 I brug
Den indbyggede IceShield-teknologi køler huden, mens behandlingen er i gang.

Når du behandler huden med en IPL-hårfjerner, udsendes der varme lysimpulser. Dette lys kan give en følelse af varme, og for mange kan dette opleves som lidt ubehageligt.

Som den eneste leverandør i Danmark er Iviskin-apparaterne leveret med innovativ IceShield-teknologi. Denne kølefunktion køler huden i det område, hvor behandlingen udføres.

Selvfølgelig er IceShield-teknologi ikke noget, du skal have. Kølingen har ingen direkte effekt på resultatet, men det vil langt hen ad vejen gøre behandlingen mere skånsom og behagelig. Det kan vi godt lide!

Iviskin logo

Iviskin.dk

Iviskin G3: Bedst i test!

2 forskellige tilstande

Som prikken over i’et har Iviskin valgt at udstyre G3 med 2 forskellige tilstande.

Den konstante tilstand er velegnet til større områder af kroppen, såsom arme og ben. Med denne tilstand placerer du blot lysvinduet ved siden af huden. Sensoren vil så lyse op og indikere, at hele lampehovedet er i kontakt med huden. Hold derefter blitzknappen nede og flyt forsigtigt maskinen hen over huden.

Den enkle tilstand er bedre egnet til små områder, såsom fingre og tæer. Også her skal lysvinduet naturligvis placeres ved siden af huden. Tryk derefter én gang på blitzknappen for at starte hårfjerning. Flyt derefter lysvinduet til den næste del af huden, før du trykker på blitzknappen igen. Sådan fortsætter du, indtil du har behandlet hele området!

100% tilfredshedsgaranti

Med Iviskin G3 får du 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du kan teste produktet lige så mange gange, du vil på 100 dage.

Ikke tilfreds? Så får du dine penge tilbage!

Let at håndtere

Iviskin G3 med et ergonomisk håndtak

Det er ikke kun de tekniske detaljer, der er vigtige, når man anskaffer sig en IPL-hårfjerner. Hårfjerneren skal også være nem at bruge.

Iviskin G3 vejer kun 250 gram og ligger godt i hånden ved brug. Her kan du nemt komme til næsten alle kropsdele, og Iviskin G3 er en sikker vinder for dig, der gerne vil fjerne hår over hele kroppen.

Vores testperson var i stand til selv at udføre behandlingen på de fleste områder af kroppen. Det var kun på bagsiden, hvor der skulle lidt ekstra hjælp til. For vores vedkommende gav det dog ikke særligt store problemer, da der strengt taget ikke var behov for behandling på netop dette område.

Det eneste negative, vi kan påpege, er, at vi savner et separat håndtag på enheden. Dette ville gøre hårfjerneren endnu lidt nemmere at håndtere. Hvis du føler behov for et separat håndtag på enheden, anbefaler vi, at du kigger på Iviskin G4!

Iviskin logo

Iviskin.dk

Iviskin G3: Bedst i test!

Praktisk LED display

Iviskin G3 LED-display
Det praktiske LED-display er godt oplyst.

På fronten af Iviskin G3 finder du et rundt LED-display. Displayet er godt oplyst, og det er nemt at læse al den præsenterede information.

Tallene på displayet angiver, hvor mange lysimpulser der er tilbage i enheden. Vores billede er taget lige efter vi modtog hårfjerneren, og man kan se, at der er 999.997 lysimpulser tilbage.

Via displayet får du også information om, hvilket behandlingsniveau apparatet er indstillet til. Samtidig vises en lille snekrystal, hvis IceShield-funktionen er aktiveret. Det er brugervenligt!

Overraskende god brugermanual

Inden du begynder at bruge en IPL-hårfjerner, er der en række faktorer, du bør få information om. Hårfjerneren er ikke egnet til alle områder af kroppen, og afhængigt af din hudtype kan du også se, om du bør bruge hårfjerneren.

Den vedlagte brugsanvisning giver god information om, hvem Iviskin G3 er egnet til. Samtidig er enhedens funktioner godt forklaret. Her finder du instruktioner til både vedligeholdelse, brug, fejlfinding, forholdsregler og klargøring til brug.

Sammenlignet med mange andre produkter på markedet er denne brugervejledning faktisk en af de mere omfattende. Det kan vi godt lide!

Iviskin G3: Sammenfattende

Iviskin G3 er en super hårfjerner til dig, der gerne vil have en skånsom behandling. Med hele 5 behandlingsniveauer og IceShield-teknologi kan behandlingen tilpasses de fleste.

Resultaterne kommer inden for kun 3 uger, og selve designet er upåklageligt!

Iviskin logo

Iviskin.dk

Iviskin G3: Bedst i test!