Bedste motionscykel til hjemmebrug: Bedst i Test

motionscykel

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Planlægger du at komme i form hjemmefra? Motionscykler er en af de enkleste og mest brugervenlige træningsmaskiner, der findes.

Der er få træningsmaskiner, der er nemmere at bruge end en motionscykel. De fleste modeller er desuden udstyret med en indbygget træningscomputer, så du får god information om træningspasset undervejs.

I vores test har vi kåret den bedste motionscykel til hjemmebrug. Hvilket produkt var bedst i test?

Bedste motionscykel til hjemmebrug – Bedst i Test

 1. BEDST I TEST - Abilica Premium UB
 2. Abilica Stream Voyage BT
 3. BEDSTE BUDGETVALG - Masterfit TP 200
 4. Schwinn Airdyne AD6
 5. Finnlo Exum
 6. Titan Life Athlete B55

arrow-downSådan vurderer vi produkterne

Når vi vurderer produkter, stræber vi efter at teste dem i virkeligheden. I de tilfælde, hvor det ikke er praktisk eller økonomisk muligt for os at teste produkterne i virkeligheden, sætter vi en vurdering ud fra forskellige kriterier.

Disse kriterier er for eksempel pris, specifikationer, kundeanmeldelser, omtaler af netbutikken, garantiperiode, design og eksterne tests. Vi angiver, at flere af produkterne i vores anmeldelser ikke er testet af os i virkeligheden. Produkterne inkluderet i vores anmeldelser er udvalgt fra netbutikker med affiliate programmer, hvor der betales en vis kommission pr. køb.

Rangeringen i vores test udtrykker redaktørens og skribentens personlige opfattelse af de forskellige produkter.

1. Abilica Premium UB

BEDST I TEST - Abilica Premium UB

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Abilica Premium Ub
Modstandssystem: Elektromagnetisk Modstandsniveauer: 32 Svinghjul: 9 kg Indbygget træningscomputer: Ja Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Ja Justerbart sæde: Ja Justerbart styr: Nej Vægt: 46 kg Maksimal brugervægt: 200 kg

Abilica Premium UB er en af de bedste motionscykler, der findes på det danske marked.

Modstand

Som en del af Abilicas Premium-serien er motionscyklen udstyret med elektromagnetisk modstand. Dette er den bedste og mest solide type modstand. Sammenlignet med permanent magnetisk modstand er risikoen for slid langt mindre, og du har ingen bevægelige sliddele.

Ser man på antallet af modstandsniveauer, er Abilica Premium UB også i topklasse. Her kan du variere mellem 32 modstandsniveauer, og hurtigknapperne på konsollen giver dig mulighed for hurtigt at ændre modstand under sessionen.

Ydermere vejer svinghjulet i alt 9 kilo. Dette giver gode og behagelige træk, og modstanden på de tungeste niveauer er så absolut tung nok!

Ergonomisk design

Abilica Premium UB er designet med et ergonomisk design. Sædehøjden er justerbar, og cyklen passer godt til alle mellem 135 – 195 cm. Sædet kan også justeres vandret, hvis det ønskes.

På den anden side er der ingen justeringsmuligheder for styret. Vi ville gerne se, at justering af brættet var muligt på en premium-model som denne.

Til gengæld vil siddestillingen stadig opleves som behagelig, og det polstrede sæde er blevet rost for at være blødt og skånsomt.

Træningscomputer

Abilica Premium UB skuffer virkelig ikke, når det kommer til funktioner på træningscomputeren.

I første omgang finder du praktiske hurtigknapper til justering af modstand. Derudover får du god information om træningssessionen via computeren. Her kan du se tid, hastighed, kalorier, distance og puls.

Pulsmålingerne kan nemt udføres via håndpulssensorerne. Hvis det ønskes, kan du også bruge den trådløse pulsmodtager, men det kræver, at du anskaffer dig dit eget pulsbælte.

For at sikre god variation i træningen er Premium UB desuden udstyret med 14 forudinstallerede træningsprogrammer. Der er mange muligheder her, og du kan endda gennemføre dit eget formtestprogram. Dette program vil måle, hvor hurtigt din puls falder efter din træning!

Via håndsensorerne er det også muligt at måle kropsfedt. Perfekt til at se fremskridt over tid!

Byggekvalitet

Du skal lede længe, før du finder en mere robust motionscykel end Abilica Premium UB. Cyklen er oprindeligt udviklet til erhvervsmarkedet og kan derfor tåle store og tunge belastninger over længere tid.

Cyklen vejer 46 kilo, og den forstærkede konstruktion klarer en maksimal brugervægt på svimlende 200 kilo.

Premium UB leveres desuden med indbyggede transporthjul. Det bliver ikke nemmere!

Sammenfattende

Abilica Premium UB simpelthen en solid og kraftfuld motionscykel, der holder i mange år fremover!

Fordele

 • Elektromagnetisk modstand.
 • Mange modstandsniveauer.
 • Solid konstruktion.
 • Avanceret træningscomputer.
 • Pulsmålere.
 • Let at håndtere.

Ulemper

 • Pulsbælter skal købes separat.
 • Ingen justering af styret.

2. Abilica Stream Voyage

Abilica Stream Voyage BT

4.8
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Abilica Voyage BT
Modstandssystem: Magnetisk Modstandsniveauer: 32 Svinghjul: 8 kg Indbygget træningscomputer: Ja Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Ja Justerbart sete: Ja Justerbart styr: Nej Vægt: 46 kg Maksimal brugervægt: 150 kg

Med et fornuftigt prisskilt er Abilica Voyage BT et af de bedste mellemklasse-valg, der findes på det danske marked.

Abilica Voyage BT er en billigere udgave af premium-modellen, Premium UB BT, og Abilica har uden tvivl formået at bevare den solide kvalitetssans.

Modstandsniveauer

Med Abilica Voyage BT får du mulighed for at justere modstanden mellem hele 32 forskellige modstandsniveauer, og det er derfor nemt at variere belastningen under træningspasset.
Selve svinghjulet vejer i alt 8 kg, og modstanden opleves derfor jævn og stabil gennem hele træningspasset.

Træningscomputer

Skulle du have brug for lidt ekstra motivation, gør vi også opmærksom på, at denne motionscykel kommer med en integreret træningscomputer, som er udstyret med 14 forudinstallerede træningsprogrammer.

Den indbyggede træningscomputer viser også information om tid, hastighed, distance, watt, kalorieforbrug og puls. Pulsen måles enten via de indbyggede håndpulsmålere eller via den trådløse pulsmodtager.

Træningscomputeren understøtter også forbindelse via Bluetooth, hvor du kan koble dig til din smartphone og bruge iConsole + app’en og så fx oprette dine egne ruter via Google Maps.

Ergonomisk design

Udover dette er sædehøjden selvfølgelig justerbar, og cyklen er desuden designet med lav indstigning – så selv den, der kæmper med skader, nemt kan komme i gang med træningen.

Abilica Voyage BT kommer med et indbygget transporthjul, så du nemt kan stille motionscyklen til side, når den ikke er i brug.

Abilica Stream Voyage BT er kort sagt et fantastisk valg til dig, der leder efter en solid motionscykel til en fornuftig pris!

Fordele

 • Mange modstandsniveauer.
 • Mange træningsprogrammer.
 • Bluetooth-forbindelse.
 • Lav indgang.
 • Avanceret træningscomputer.
 • Pulsmålere.
 • Let at håndtere.

Ulemper

 • Pulsbælter skal købes separat.

3. MasterFit TP 200

BEDSTE BUDGETVALG - Masterfit TP 200

4.8
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Masterfit TP 200
Modstandssystem: Permanent magnetisk Modstandsniveauer: 32 Svinghjul: 7 kg Indbygget træningscomputer: Ja Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Ja Justerbart sete: Ja Justerbart styr: Nej Vægt: 35 kg Maksimal brugervægt: 120 kg

Masterfit TP 200 er i de senere år blevet et meget populært budgetvalg. Og med god grund.

Modstand

Som så mange andre budgetvalg kommer Masterfit TP 200 også med permanent magnetisk modstand. Dette modstandssystem er lidt mindre robust end elektromagnetisk modstand, da der er flere bevægelige sliddele.

Med så lavt et prisskilt kan man ikke forvente, at modstanden er elektromagnetisk. Motionscyklerne, der har dette, koster ofte dobbelt så meget som Masterfit TP 200.

Uanset modstandstypen er kunderne stadig meget glade for cyklen. Tilbagemeldingen er blandt andet, at trinene føles glatte og behagelige, samtidig med at den er nem at bruge.

For at variere belastningen under sessionen kan du justere modstanden mellem hele 32 forskellige niveauer!

Ergonomisk design

Styret foran på cyklen er behageligt og nemt at holde i. Samtidig kan sædet nemt justeres til den rigtige højde.

På den negative side er det ikke muligt at justere sædet vandret. Styret kan heller ikke justeres – hverken vandret eller lodret.

Træningscomputer

Den indbyggede træningscomputer har mange nyttige funktioner, men er stadig nem at bruge.
LCD-skærmen viser information om tid, hastighed, kalorieforbrug og puls. Pulsen kan nemt måles via de indbyggede håndpulsmålere, eller eventuelt via den trådløse pulsmåler.

TP 200 kommer også med 16 forudinstallerede træningsprogrammer. Nogle af programmerne er også pulsstyrede, så modstanden automatisk tilpasses dit pulsniveau. Det kan vi godt lide!

Byggekvalitet

Selve designet af cyklen er stilfuldt og minimalistisk. Funktionelt har cyklen også en stabil konstruktion.

Ydermere er den maksimale brugervægt 120 kg. Det er nok for de fleste, men vejer du mere end 120 kg, bør du se på andre muligheder.

Vi på redaktionen sætter også pris på, at Masterfit TP 200 er udstyret med transporthjul. Det er praktisk!

Sammenfattende

Masterfit TP 200 er en overkommelig motionscykel, der kommer med 16 forudinstallerede træningsprogrammer.

Det brede udvalg af modstandsniveauer giver dig mange variationer, og den lave vægt gør dette til en lethåndterlig motionscykel.

Fordele

 • Mange modstandsniveauer.
 • Brugervenlig træningscomputer.
 • Forudinstallerede træningsprogrammer.
 • Pulsmåler.
 • Fornuftig pris!

Ulemper

 • Pulsbælter skal købes separat.
 • LCD-skærmen kunne have været større.
 • Ingen justering af styret.

4. Schwinn Airdyne AD6

Schwinn Airdyne AD6

4.8
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Schwinn Airdyne AD6
Modstandssystem: Luftmodstand Modstandsniveauer: Trinløs Innbyget træningscomputer: Ja Håndpulsmåler: Nej Trådløs pulsmåler: Ja Justerbart sete: Ja Justerbart styr: Nej Vægt: 57 kg Maksimal brugervægt: 135 kg

Airdyne AD6 er en af Schwinns topmodeller til hjemmetræning. Ligesom sin lillebror, Airdyne AD2, er AD6 en krydsning mellem en motionscykel og en ellipsemaskine.

Modstand

I modsætning til traditionelle motionscykler er Airdyne AD6 udstyret med luftmodstand. Dette trinløse modstandssystem giver potentielt meget høje belastninger, og i teorien er den maksimale belastning uendelig.

I praksis betyder det, at jo hårdere du træner, jo tungere bliver modstanden. Dette er simpelthen et godt alternativ til dig, der gerne vil træne hårdt!

Ergonomisk design

Det første vi bemærker er, at håndtagene er meget fleksible. Du kan nemt variere grebsbredden, så sessionen gennemføres på den mest behagelige måde.

Det unikke design gør, at du har 3 forskellige variationsmuligheder. Du kan vælge at bruge pedalerne som på en motionscykel. Du kan også kun bruge håndtagene ligesom på en ellipsemaskine. Alternativt kan du bruge begge dele på samme tid til at træne hele din krop.

Vi sætter også pris på, at sædet kan justeres både vandret og lodret. Der er mange enkle valg her, og det er nemt at finde en behagelig stilling!

Træningscomputer

Den indbyggede træningscomputer viser nyttige oplysninger om træningssessionen. Her får du info om både hastighed, kalorieforbrug, distance, tid, watt og frekvens.

Vi sætter også pris på, at Airdyne AD6 kommer med en trådløs pulsmodtager. Den er kompatibelt med de fleste Polar-pulsbælter. Vi så også gerne, at pulsbåndet ikke skulle købes separat.

På træningscomputeren finder du også 7 forudinstallerede træningsprogrammer. Dette gør det nemt at komme i gang med din træning.

Det vil også blive opfattet som let at læse information fra LCD-skærmen. Skriften er tydelig, og skærmen er stor nok!

Byggekvalitet

Schwinn Airdyne AD6 vejer i alt 57 kilo. Denne træningsmaskine er således lidt tungere end mange andre almindelige motionscykler.

Til gengæld er konstruktionen meget stabil, og den maksimale brugervægt er på hele 135 kilo. Om nødvendigt kan du også justere støttebenene, og de praktiske transporthjul gør det nemt at flytte apparatet til siden.

Sammenfattende

Schwinn Airdyne AD6 er ganske enkelt et solidt træningsapparat til hjemmebrug, der giver dig gode muligheder for at variere din træning!

Fordele

 • Variationsmuligheder.
 • Trådløs pulsmodtager.
 • Træningscomputer.
 • Automatisk modstandsjustering.

Ulemper

 • Pulsbælte medfølger ikke.

5. Finnlo Exum

Finnlo Exum

4.7
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Finnlo Exum
Modstandssystem: Elektromagnetisk Modstandsniveauer: 12 Svinghjul: 8 kg Indbygget træningscomputer: Ja Håndpulsmåler: Nej Trådløs pulsmåler: Ja Justerbart sete: Ja Justerbart styr: Ja Vægt: 39 kg Maksimal brugervægt: 150 kg

Finnlo Exum er en solid motionscykel til dig, der gerne vil holde prisen nede. Et godt alternativ!

Modstand

Det første, vi bemærker ved Finnlo Exum, er modstandstypen. Det er simpelthen lidt overraskende at finde en motionscykel med elektromagnetisk modstand i denne prisklasse.

Elektromagnetisk modstand er den bedste type modstand for motionscykler. Ydermere kan modstanden justeres mellem 12 forskellige niveauer.

Dette er ikke på niveau med topmodellerne fra Masterfit og Abilica, som begge har over 30 modstandsniveauer. Så vi kunne godt tænke os at se, at Finnlo Exum havde lidt mere variation.

På plussiden er det nemt at justere modstanden. Her skal du blot bruge tastaturgenvejene på træningscomputeren!

Ergonomisk design

Med Finnlo Exum er det nemt at finde en behagelig siddestilling.

Sædet kan justeres både lodret og vandret. Vi på redaktionen sætter også pris på, at tavlen kan justeres lodret. Dette giver mange tilpasningsmuligheder.

Ydermere er sædet belagt med blødt gelmateriale for at sikre god komfort under hele sessionen!

Træningscomputer

Det indbyggede træningsdisplay har god baggrundsbelysning og er intuitivt og nemt at bruge.

Modstandsniveauet kan nemt justeres med et enkelt tastetryk på den indbyggede træningscomputer.

Computeren viser også information om tid, distance, hastighed, kalorieforbrug, antal skridt og puls. Pulsmålingerne udføres via den trådløse pulsmodtager. Dette er desværre ikke inkluderet i prisen.

Du får også adgang til 19 forudinstallerede træningsprogrammer via din computer!

Byggekvalitet

Finnlo Exum vejer i alt 39 kilo og har et robust og stabilt stel. Den maksimale brugervægt er 150 kilo. Dette er i topklasse, og her kan de fleste få en god træning.

På undersiden af motionscyklen finder du også praktiske transporthjul. Det kan vi godt lide!

Sammenfattende

Finnlo Exum er en af de mest overkommelige motionscykler på markedet med elektromagnetisk modstand. Med 19 forudinstallerede træningsprogrammer kommer du hurtigt i gang med din træning!

Fordele

 • Elektromagnetisk modstand.
 • Mange træningsprogrammer.
 • Justering af sæde og styr.
 • Trådløs pulsmodtager.

Ulemper

 • Pulsbælter købes separat.
 • For få modstandsniveauer.

6. Titan Life Athlete B55

Titan Life Athlete B55

3.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
Titan Life Athlete B55
Modstandssystem: Permanent magnetisk Modstandsniveauer: 8 Svinghjul: 9 kg Indbygget træningscomputer: Ja Håndpulsmåler: Ja Trådløs pulsmåler: Nej Justerbart sete: Ja Justerbart styr: Nej Vægt: 39 kg Maksimal brugervægt: 230 kg

Titan Life Athlete B55 er et fornuftigt køb til dig, der skal have din første motionscykel.

Modstand

Atlet B55 er udstyret med permanent magnetisk modstand. Denne modstandstype er mindre robust end elektromagnetisk modstand, og de bevægelige sliddele betyder, at cyklen har en lidt kortere levetid.

Svinghjulet vejer hele 9 kilo. Her er det således indrettet til tung belastning, og trækkene vil føles jævne.

Via drejehjulet kan du nemt justere modstandsniveauet. Vi så også gerne, at der var mere end 8 modstandsniveauer.

Ergonomisk design

Sædet kan justeres både vandret og lodret. Dette er et stort plus, da det giver gode valgmuligheder til siddestillingen.

Vi savner stadig flere højdejusteringer til sædet, og styret kan hverken justeres vandret eller lodret.

Den noget begrænsede justering af sædehøjden gør cyklen uegnet, hvis du er lidt højere end 185 centimeter. Vi anbefaler derfor at kigge på andre muligheder.

Træningscomputer

Den indbyggede træningscomputer har funktioner til både tid, distance og kalorieforbrug. Pulsen kan også måles via de indbyggede sensorer.

Cyklen kommer med i alt 20 forudinstallerede træningsprogrammer. 4 af disse kan du selv programmere!

Konstruktion

Motionscyklens stel er robust, og flere har rapporteret, at cyklen larmer lidt, når den er i brug.

Titan Life Athlete B55 vejer også relativt meget (39 kg). Til sammenligning er den maksimale brugervægt 120 kg. Dette er tilstrækkeligt!

Sammenfattende

Titan Life Athlete B55 er en simpel motionscykel, der passer godt til dig, der skal købe din første motionscykel!

Fordele

 • Blødt og behageligt sæde.
 • Transport hjul.
 • Intuitiv træningscomputer.

Ulemper

 • For lidt højdejustering på sædet.
 • Få modstandsniveauer.
 • Ingen LCD-baggrundsbelysning.

Nyttigt at vide om motionscykler

Støjniveau

Støjniveau: Motionscykler er en af de mest støjsvage træningsmaskiner på markedet.

På trods af at spinningcyklerne allerede er meget støjsvage, larmer motionscyklerne faktisk endnu mindre.

Vil du holde støjniveauet på et absolut minimum, er en motionscykel uden tvivl et godt valg!

Byggekvalitet

Byggekvalitet: Dette er en af de vigtigste faktorer, du bør overveje.

Motionscyklen skal selvfølgelig være så robust som muligt. Den skal kunne tåle store belastninger i lang tid, og den skal være stabil selv under intensive træningspas.

Ofte er kombinationen af vægt og maksimal brugervægt et godt mål for, hvor robust konstruktionen faktisk er.

De tungeste motionscykler er som regel også de mest robuste, og disse vil også give mindre ustabilitet, når cyklen er i brug.

Modstand

Modstandssystem: Motionscykler leveres hovedsageligt med 2 forskellige typer modstandssystemer. Her taler vi om elektromagnetisk og permanent magnetisk modstand.

Den elektromagnetiske modstand er langt mere holdbar og vil kunne modstå store belastninger i længere tid. Hovedårsagen til dette er, at elektromagnetiske modstandssystemer ikke har nogen bevægelige sliddele. Elektromagnetisk modstand forkortes ofte til EMS.

På den anden side har man den permanente magnetiske modstand. Dette er meget billigere at producere, men samtidig er kvaliteten lidt lavere. Her er der simpelthen flere bevægelige sliddele, og levetiden er ofte kortere for disse modeller.

De overkommelige budgetvalg er normalt udstyret med permanent magnetisk modstand, mens de dyrere premium-valg oftest har elektromagnetisk modstand.

Svinghjul

Svinghjul: Svinghjulet siger noget om, hvor tung en belastning du maksimalt kan træne.

Et tungere svinghjul vil give tungere maksimal belastning. Samtidig vil et tungt svinghjul hjælpe med at pedalerne føles langt mere glatte og komfortable.

De dyreste modeller har typisk et tungere svinghjul end budgetvalgene.

Vægt

Maksimal brugervægt: En vigtig faktor, du bør overveje, når du køber en motionscykel, er brugerens vægt.

Ofte er den maksimale brugervægt tæt forbundet med, hvor meget cyklen faktisk vejer.

Generelt gælder det, at jo tungere konstruktionen er, jo tungere vil motionscyklen være. Dette vises ofte via den maksimale brugervægt, som ofte er meget høj for de mest robuste cykler.

Du skal selvfølgelig i det mindste kunne bruge cyklen, når du køber den. Derudover skal du gerne have lidt margin, når det kommer til den maksimale brugervægt.

Det er helt almindeligt at tage et par kilo på nogle gange, og så er det vigtigt, at du stadig kan bruge motionscyklen!

ergonomisk design

Ergonomisk design: Som et absolut minimum skal det naturligvis være muligt at justere sædehøjden. Det understøttes heldigvis af langt de fleste motionscykler på markedet.

Det er også et stort plus, hvis sædet kan justeres frem og tilbage. Så kan du selv bestemme, hvor fremoverlenet siddestillingen skal være.

Ydermere skal brættet også kunne indstilles, gerne både vandret og lodret.

Vi betragter det også som et stort plus, hvis sædet har god og blød polstring!

Træningscomputer

Træningscomputer: Sammenlignet med spinningcykler kommer de fleste motionscykler faktisk med en indbygget træningscomputer.

Computere understøtter typisk almindelige grundlæggende funktioner, såsom tid, hastighed, distance og kalorieforbrug.

Derudover kommer mange af modellerne med indbyggede håndpulssensorer. Dette giver dig mulighed for at overvåge din puls via displayet på din træningscomputer.

En stor fordel ved de simple træningscomputere er, at de også er meget brugervenlige. Jo færre valgmuligheder, jo nemmere bliver de at bruge!

Transporthjul

Transporthjul: Det skal selvfølgelig være nemt at stille motionscyklen til side, når den ikke er i brug.

Heldigvis kommer de fleste modeller med indbygget transporthjul. Selv med en forholdsvis høj vægt er det derfor nemt at stille cyklen til side.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

down-arrow Hvilken motionscykel var den bedste i testen?

Vi hos UpFit har testet mange gode kandidater, og Abilica leverer som altid endnu et solidt produkt til hjemmetræning.

Abilica Premium UB er en meget kraftig motionscykel, som kommer med hele 32 forskellige modstandsniveauer. Cyklen er derfor kåret som bedst i test her hos UpFit!

down-arrow Hvad koster en motionscykel?

Prisniveauet for disse træningsmaskiner er meget varierende.

De mere avancerede cykler koster normalt mere end 20.000 kroner, mens de mest overkommelige budgetudgaver ikke koster mere end 3000 – 4000 kroner.

down-arrow Hvorfor købe en motionscykel?

I forhold til de fleste andre træningsmaskiner på markedet er motionscyklen meget brugervenlig.

I det store og hele skal du bare justere sædet, sætte dig ned og begynde din træning.

Risikoen for skader er også meget lav, og givet at cyklen har et godt og ergonomisk design, er risikoen nærmest ikke-eksisterende.

Udover den lave tærskel for at komme i gang er motionscyklen også velegnet til at øge stofskiftet. Vælger du en cykel med tung modstand, kan træningspassene være meget intense.

Det er hovedsageligt musklerne i underkroppen, der bliver trænet, og vil du også have fokus på musklerne i overkroppen, bør du også supplere med styrketræning.