MetaBurn Anmeldelse: Læs vores erfaringer!

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

MetaBurn er et naturligt kosttilskud, som kan bidrage til både øget stofskifte og nedsat trang til søde sager. Hvor godt tager MetaBurn sig ud i vores anmeldelse, og hvad var vores erfaringer?

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dage!

MetaBurn Anmeldelse: Kort Resumé

MetaBurn

Metaburn

De seneste år er MetaBurn blevet meget populær, og i skrivende stund er produktet blevet brugt af over 45.000 danskere.

MetaBurn er et naturligt kosttilskud, som kan bidrage til både øget stofskifte og nedsat trang til søde sager.

Produktet er specielt udviklet til, at du kan holde din vægt, og du finder derfor rigelige mængder krom i dette tilskud, som virker stabiliserende på blodsukkeret.
Krom har desuden den fordel, at det bidrager til et stabilt energiniveau, og du vil mærke, at sultfølelsen mellem måltiderne mindskes.

Dette unikke slankeprodukt indeholder ikke kun krom, da du også finder rigelige mængder af chili, grøn te, wakame og B-vitaminer i tilskuddet.

På trods af at ingredienslisten ikke lyder specielt revolutionerende, ses det alligevel, at denne potente blanding af naturlige ingredienser giver rigtig gode resultater.

Overordnet set er kunderne meget tilfredse med produktet, og flere har meldt ud, at det er nemmere at holde vægten – hovedsageligt på grund af at trangen til søde sager er markant reduceret.

Gratis prøveversion uden binding!

Hvad er MetaBurn?

Metaburn
MetaBurn er et velrenommeret slankeprodukt, leveret af den kendte leverandør Vitamail.

Groft sagt er MetaBurn et kosttilskud, der er specielt designet til at dæmpe trangen til søde sager og øge fedtforbrændingen i kroppen.

MetaBurn er udviklet af den norske leverandør Vitamail og har siden lanceringen fået over 250.000 kunder i Norden. Producenten hævder, at MetaBurn er baseret på forskning, og kun naturlige ingredienser er brugt i dette supplement.

Samtidig kan du føle dig sikker på, at MetaBurn opfylder de strenge krav til kosttilskud. Tilskuddet er produceret i overensstemmelse med retningslinjer fra den norske fødevaretilsyn og den europæiske fødevaresikkerhedsmyndighed (EFSA). Samtidig sendes alle kosttilskud fra Vitamail til Eurofins, som er en af verdens bedste analysevirksomheder, for en endnu mere grundig kvalitetskontrol.

Har MetaBurn nogen effekt?

Metaburn kapsler
Flere melder om god effekt, og du behøver kun 2 kapsler om dagen.

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om MetaBurn har nogen effekt. Vores testperson var i starten ret skeptisk over for slankemidler, men valgte alligevel at give det en chance.

I løbet af de første par uger mærkede testpersonen ikke den fulde effekt. Trangen til søde sager var næsten den samme som før, og det var derfor ikke nemmere at styre uden om mælkechokoladen, der stod pænt stillet i skabet. Hvis du rent faktisk læser instruktionerne fra producenten, er det ikke særlig overraskende, at effekten ikke kom med det samme.

Vitamail anbefaler, at du bruger MetaBurn kontinuerligt i 4-6 måneder for at mærke en effekt. Vi blev derfor ret overraskede, da vores testperson oplevede en mærkbar effekt allerede efter cirka 1 måned. Om dette var en placebo eller ej er ikke let at sige, men resultatet var i hvert fald ret klart. Trangen til søde sager blev mindsket!

Inden du går i gang med MetaBurn, kan det alligevel være en god idé at justere dine forventninger lidt. Som det fremgår andetsteds i testen er MetaBurn et kosttilskud, beregnet til at hjælpe dig på vej med vægttab. Uanset hvilket slankeprodukt du vælger, er det stadig vigtigt, at du selv gør en god del af arbejdet. Resultaterne kommer ikke automatisk, selvom du tager 2 kapsler med MetaBurn om dagen.

Med andre ord, hvis du fortsætter med at spise junkfood og usund mad hver eneste dag, vil MetaBurn ikke kunne redde dig. Hvis du derimod har svært ved at få styr på trangen til søde sager og har brug for lidt ekstra hjælp, kan MetaBurn være en god løsning!

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dage!

Hvad siger kunderne?

I vores test af MetaBurn brugte vi kun én testperson. På et generelt grundlag kan det sige lidt om kvaliteten af produktet, men ofte er det godt at tage et kig på feedbacken fra kunderne.

Efter en grundig gennemgang af forbrugerfeedbacken, kunne vi hurtigt konkludere. At MetaBurn giver en god effekt for mange!

Lad os se nærmere på nogle af feedbacken fra kunderne.

Camilla Maria: “Jeg synes, de fungerer godt, jeg har ikke så meget trang til søde sager længere.”

Mona Helen: “Jeg bemærker øget fedtforbrænding.”

Esther: ”Jeg er glad for, at min mave er blevet mindre, på arbejdet spørger alle mig, hvad jeg har lavet, da jeg også er blevet tyndere i ansigtet. Jeg anbefaler MetaBurn 100%. ”

Yvonne: “Det tog omkring 3 uger, før jeg mærkede en forskel. Efter det bemærkede jeg næsten ingen sult eller lyst til søde sager. Har prøvet mange præparater uden effekt. Kan varmt anbefale dette, men vær tålmodig.”

Zakaria: “Jeg købte faktisk MetaBurn til min mor som gave. Hun har tabt flere kilo i de måneder, hun har testet produktet. Hun er meget glad og vil fortsætte i yderligere 4 måneder, så hun når sin ønskede vægt, mange tak! ”

Interessant nok ses det faktisk, at det ikke kun er vores testperson, der har oplevet en mærkbar effekt inden de 4-6 måneder, som producenten har angivet. Det kan vi godt lide!

Hvordan bruger man MetaBurn?

Metaburn kapsler
For at få de bedste resultater bør MetaBurn tages dagligt.

Heldigvis er det ikke særlig svært at komme i gang med MetaBurn. Ifølge producenten bør du tage 2 kapsler dagligt. Her er der ingen grund til at øge eller mindske indtaget undervejs. Det er ligetil!

For den bedste effekt anbefales det, at kapslerne tages om morgenen, lige før morgenmaden. Som producenten selv siger, er det stadig ikke det store problem, hvis man vælger at tage kapslerne lidt senere på dagen.

2 kapsler om dagen, og du er good to go!

Præcis hvor længe du skal tage MetaBurn varierer fra person til person. Som nævnt anbefaler producenten, at du tager MetaBurn i 4-6 måneder for at opnå den bedst mulige effekt. Så snart du har nået din ønskede vægt, kan det være en idé at prøve uden MetaBurn i et stykke tid. Slankeprodukter kan have en god effekt, men der er trods alt ingen permanent løsning.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dage!

Kan MetaBurn bruges sammen med anden medicin?

MetaBurn indeholder kun naturlige aktive ingredienser, og ingen bivirkninger fra dette tilskud er blevet identificeret. Hvis du tager anden medicin, kan du aldrig være helt sikker, før du fået vejledning af en læge.

Rådet er derfor enkelt. Hvis du tager anden medicin, bør du få vejledning af en læge, før du begynder at bruge MetaBurn!

Hvor meget koster MetaBurn?

Metaburn 120 kapsler
En pakke MetaBurn indeholder så mange som 120 kapsler.

I modsætning til mange andre slankeprodukter har MetaBurn en overraskende lav pris. For kun 179 kr/måned får du en fast levering af MetaBurn leveret direkte hjem i postkassen.

Leveringerne kommer hver 4. måned, hvor du får 2 pakker i hver levering. Pakkerne indeholder 120 kapsler, hvilket rækker til hele 60 dages forbrug!

Vi på redaktionen sætter også pris på, at du kan prøve MetaBurn gratis i 60 dage. Der er ingen bindingsperiode på prøveperioden, så du kan nemt melde afbud til enhver tid, hvis du har lyst!

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dage!

Hvad indeholder MetaBurn?

Metaburn bruksanvisning
MetaBurn indeholder omhyggeligt formulerede ingredienser til at dæmpe trangen til søde sager.

MetaBurn ser således ud til at være et slankeprodukt, der faktisk giver en god effekt til forbrugerne. Men hvad indeholder MetaBurn helt præcist? Lad os se nærmere på hele listen over ingredienser.

1. Krom

Krom bidrager til nedbrydningen af både kulhydrater, fedt og protein i kroppen. Og sidst men ikke mindst. Krom hjælper kroppen med at regulere blodsukkeret, da det har en effekt på hormonet insulin.

Det er denne påvirkning, der gør krom til en vigtig støtte, når man vil mindske sultfølelsen. Det er formentlig også hovedårsagen til, at kunderne melder om nedsat trang til søde sager efter brug af MetaBurn, som indeholder 100 mikrogram krom per daglig dosis.

2. Chili

Nogle undersøgelser har vist, at chili kan øge stofskiftet. Grunden til dette er, at chili indeholder høje niveauer af capsaicin. Capsaicin har faktisk vist sig at øge stofskiftet med så meget som 25%!

På trods af dette dette finder man også rigelige mængder af antioxidanter i chili, som vil kunne styrke immunforsvaret på sigt.

MetaBurn indeholder 50 milligram chiliekstrakt per daglig dosis.

3. Grøn te

Grøn te har et naturligt højt indhold af katekiner, som har vist sig at bidrage til øget stofskifte. Samtidig er det også velkendt, at grøn te kan være vanddrivende. Mindre vand i kroppen vil hjælpe dig med at få et strammere og mere veldefineret look.

Vi er derfor glade for at kunne konstatere, at indholdet af grøn teekstrakt er højt i MetaBurn. Så meget som 350 milligram pr. daglig dosis!

4. Wakame

Hvis du ikke har hørt om wakame, er dette simpelthen en spiselig tang. Det interessante ved denne alge er, at både japanske, danske og britiske forskere har fundet ud af, at den kan bidrage til øget forbrænding.

MetaBurn indeholder i alt 200 milligram Wakame ekstrakt pr. daglig dosis.

5. B-vitaminer

Udover de fedtforbrændende og sultreducerende stoffer indeholder MetaBurn også rigelige mængder af B-vitaminer.

B2-vitamin findes blandt andet i kosttilskuddet. Dette vitamin er vigtigt for kroppens evne til at omdanne fedt, kulhydrater og proteiner til energi!

6. Biotin

Biotin er et vandopløseligt vitamin og er vigtigt for omsætningen af kulhydrater, samt fedt- og aminosyrer i kroppen. Generelt er det sjældent, at man ser folk, der får for lidt biotion gennem kosten, og det anbefales, at man indtager cirka 40 mikrogram biotin om dagen.

Har du en meget ensidig kost, kan der opstå mangelsymptomer. Eksempler på dette er øget hårtab, kvalme, træthed, muskelsmerter og depression.

metaburn

MetaBurn

Prøv MetaBurn gratis i 60 dage!

Kilder