Flowgun Pro 2.0: Læs vores test!

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Vi har vært så heldige og fått lov å teste ut den oppdaterte og robuste massasjepistolen til Flowgun Pro 2.0. Hva ble våre erfaringer med Flowgun, og hva ble resultatet i vår test?

Tips: Sjekk ut vår komplette test av massasjepistoler her!

Flowgun Pro 2.0: Kort Oppsummert

BEDSTE PREMIUMVALG - Flowgun Pro 2.0

4.3
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Flowgun pro 2.0 uten bakgrunn
Antal behandlingsniveauer: 6 Slagdybde / amplitude: 10 mm Antal massagehoveder: 6 Batterilevetid: 3-8 timer Støjniveau: 60 dB Vægt: 970 gram Opladningstid: 4 timer Rejsetaske: Ja

Da vi modtog Flowgun Pro 2.0, forventede vi en standardmassagepistol med helt almindelige funktioner. Det, vi modtog med posten, var langt mere, end vi kunne forvente. Vores erfaring med Flowgun Pro 2.0 var rigtig god!

Flowgun Pro 2.0, som er en opgraderet udgave af Flowgun Pocket, har først og fremmest en design og byggekvalitet, der overgår alle de massagepistoler, vi hidtil har testet. Hvis du syntes silke var blødt, så har du ikke prøvet Flowgun Pro 2.0!

Det er i øvrigt ikke kun det ydre, der tæller. Den gode effekt (1400 – 3200 slag i minuttet) fik os til at glæde os til hver gang, vi skulle bruge den. Samtidig er amplituden tilstrækkelig.

Massagepistolen har også indbyggede sensorer for at beskytte brugeren. Med den indbyggede sensor vil Flowgun Pro 2.0 lukke ned efter cirka 10 minutters brug. Dette gælder kun den første uge, du bruger massageapparatet. Fra det øjeblik du begynder at bruge den, vil det gradvist øge længden af din massagesession efter behov. Det er funktionalitet, vi kan lide!

Flowgun Pro 2.0 har de gode kvaliteter og funktioner, som vi leder efter i en massagepistol. Vi nævner blandt andet den indbyggede sensor, fokus på brugersikkerhed, samt det behagelige og solide materiale!

Fordele

 • Usædvanlig behagelig at holde.
 • God kvalitet.
 • Praktisk taske til rejser.
 • Oplysninger om anvendelsesområder medfølger.
 • Skandinavisk design.
 • God historie bag produktet.
 • Fokus på sikker og korrekt brug.

Ulemper

 • Lidt bredt greb.
 • Kunne have haft en lidt højere amplitude.

Til begynderen og atleten

Flowgun Pro 2.0 kommer med 6 massagehoveder og en separat oplader.
Flowgun Pro 2.0 kommer med 6 massagehoveder og en separat oplader.

Flowgun Pro 2.0 proklamerer, at denne massagepistol er beregnet til alle; både atleter, veltrænede og utrænede. Du behøver heller ikke bruge massagepistolen i forbindelse med træning, for et massageapparat kan hjælpe mod alle typer muskelgrupper.

Har du haft en lang dag på kontoret, vil du sikkert mærke det i din ryg, skuldre og ben. Så vil en god omgang med Flowgun Pro 2.0 gøre ekstra godt. Vi anbefaler at afsætte 5 minutter til at få al den spænding ud, der har lagt sig.

Massagepistolens massagehoveder er de samme som alle andres dyser, men denne har faktisk to sfæriske massagehoveder. Den ene er i silikone, mens den anden er i den lækre kvalitet, som resten af massagepistolen er i.

Det runde hoved. Vi testede dette på de store muskelgrupper, og det anbefales at bruge det på balder, lår og den store brystmuskel.

Det kugleformede hoved. Vi ved af erfaring, at dette bør bruges på områder, der trænger til lidt mere dybdegående massage. Vi testede det på lægmusklen, og følte at vibrationen på niveau 1 (1400 rpm) var mere end nok med dette massagehoved.

Det flade hoved. Det flade massagehoved fungerer bedst på store områder, og vi testede det på baldemusklerne. Den river godt, og vi anbefaler, at du holder dig til vibrationsniveau 3 på den her (2300 rpm).

Gaffelhovedet. Da vi så instruktionerne, der fulgte med, så vi, at massagehovedet, der er formet som en gaffel, er perfekt til at massere akillessenen! Selvom det var en ny følelse, bliver det ikke sidste gang, vi masserer dette område. Da området kan være følsomt for mange, anbefaler vi vibrationsniveau 1 her (1400 rpm).

Svampehovedet. Vi brugte massagehovedet med svampeformen under skulderbladet, som det blev anbefalet i brugsanvisningen. Det gjorde godt for de ømme skuldre efter det styrketræningspas, hvor vi havde haft fokus på overkroppen. Her kan du køre på vibrationsniveau 2 (1800 rpm) uden problemer.

Silikonehovedet. Dette massagehoved er blødere end det almindelige massagehoved. Brugsanvisningen viser, at du kan bruge det på både ben, lår og skuldre, men de skriver også, at den er velegnet til at massere hele kroppen. Dette blev faktisk vores yndlingshoved til Flowgun Pro 2.0. Din krop kan holde til det på alle vibrationsniveauer (1400-3200).

Flowlife logo

Flowgun Pro 2.0

Se tilbud på Flowgun Pro 2.0!

Bæredygtighed, udvikling og værdi

Med Flowgun pro 2.0 får du en børsteløs motor med lavt støjniveau og en lysindikator til trykmåling.
Med Flowgun pro 2.0 får du en børsteløs motor med lavt støjniveau og en lysindikator til trykmåling.

Det er så rart at se producenter, der tager sig tid til at fokusere på miljø og bæredygtighed. Vi er meget glade for, at Flowlife leverer brugervenlige produkter, der sætter bæredygtighed i højsædet. Deres værdier omfatter kvalitet og personlig udvikling, og det afspejles virkelig i Flowgun Pro 2.0.

Denne model har fået en ny funktion med tryksensorer, der advarer med lys, når du trykker lidt for hårdt. På billedet kan du se, at der er en tryksensor med lysindikatorer.

Lyset angiver det tryk du har på massagepistolen. Det vil sige det tryk, du trykker med mod kroppen, og på den relevante muskelgruppe.

Når vi brugte massageapparatet, ville lysindikatoren fortælle os, hvor meget tryk vi faktisk påførte det område, vi masserede. Således var vi i stand til at sammenligne trykket på de forskellige områder omkring kroppen. Man skal for eksempel ikke trykke så hårdt i nakkemusklen som i lårmusklen!

Flowlife logo

Flowgun Pro 2.0

Se tilbud på Flowgun Pro 2.0!

Funktioner, der får dig til at præstere

Effektiv massage efter træning med Flowgun Pro 2.0. Testet på låret, med det flade massagehoved.
Effektiv massage efter træning med Flowgun Pro 2.0. Testet på låret, med det flade massagehoved.

Vi har nævnt, at massagepistolen har 6 forskellige intensitetsniveauer (vibration). Vi bør også nævne, at niveau 6 er et såkaldt auto-niveau. Det vil sige, at denne funktion skifter mellem vibrationsniveauerne med intervaller på 10 sekunder. Hvert tiende sekund ændrer den vibrationsniveauet, og intervallerne ser således ud: 3200 – 2700 – 2300 – 1800 – 1400.

BEMÆRK! Hvis du er en uerfaren bruger, anbefaler vi at bruge vibrationsniveau 1 eller 2 til at begynde med (1400 rpm eller 1800 rpm).

Det perfekte ved Flowgun Pro 2.0 er, at den har en indbygget sensor, der vil sikre, at du ikke masserer for længe på en muskelgruppe. Da vi var færdige med vores 10 minutters lårmassage, ville den simpelthen ikke køre længere.

Først synes vi, det var underligt, men efter at have læst mere i brugermanualen forstod vi, at den kun ville fortælle os, at vi skulle videre til næste muskelgruppe. Det anbefales ikke at massere mere end 10 minutter ad gangen pr. område. Hvis massagepistolen bruges efter træning, vil vi påstå, at denne funktion er et must-have!

Flowgun Pro 2.0: Kort oversigt

Der er ingen tvivl om, at Flowlife fokuserer på brugeren. De formidler, at alle skal have et flow i kroppen, såvel som i livet generelt.

Flowgun Pro 2.0 er designet til at behandle din krop med en behagelig og beroligende massage. Trykket fra massagepistolen vil lindre spændinger og øge blodgennemstrømningen til musklerne.

Vores erfaring med Flowgun Pro 2.0 er alt i alt meget positiv. Vi vil gerne fremhæve nogle af de bedste funktioner ved dette massageapparat.

 • Bæredygtigt fokus.
 • Utroligt behagelige materialer.
 • Tryksensor med lysindikator.

Vi kan roligt anbefale denne massagepistol, og vi vil med garanti prale af den til vores venner og bekendte. Flowgun Pro 2.0 er simpelthen en rigtig god massagepistol!

Flowlife logo

Flowgun Pro 2.0

Se tilbud på Flowgun Pro 2.0!