Craveless Anmeldelse: Hvad var vores oplevelse?

Craveless anmeldelse

Indeholder annoncørlinks

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Craveless er en af ​​Danmarks mest populære kosttilskud til vægttab. Hvordan var vores oplevelse med produktet?

Craveless logo

Craveless

Prøv Craveless gratis i 30 dage!

Craveless Anmeldelse: Kort oversigt

Craveless

5
Craveless logo

Craveless er et slankeprodukt, der er specielt udviklet til at reducere den trangen til søde sager. Produktet indeholder rigelige mængder krom, som også har en stabiliserende effekt på blodsukkeret.

Mange melder også om øget energiniveau ved brug af Craveless. Hovedårsagen til dette er nok de nøje udvalgte ingredienser. Produktet indeholder både vitamin B6 og B12, som begge har en påviselig effekt på energiniveauet.

I alt indeholder Craveless 7 naturlige aktive ingredienser, som alle skulle kunne bidrage til reduceret trang til søde sager og øget energiniveau. Udover B-vitaminer og krom finder du zink, chili, grøn te og moringa i kosttilskuddet.

Chili indeholder det aktive stof capsaicin, som har vist sig at have en effekt på kroppens forbrænding. Flere undersøgelser har også vist, at ekstrakt af grøn te kan øge den naturlige fedtforbrænding i kroppen.

Craveless fås som en abonnementstjeneste til en fornuftig pris. Leveringerne kommer hver 4. måned, og månedsprisen er i skrivende stund kun 299 kr/md. Ingen bindingsperiode!

Hvad er Craveless?

Craveless er et slankeprodukt, der er specielt udviklet til at reducere trangen til søde sager. Produktet omtales som en effektiv hjælp til et sundt vægttab.

Udover den appetitdæmpende effekt vil Craveless potentielt også kunne øge forbrændingen. Det er hovedsageligt capsaicin (chili) og grøn teekstrakt, der kan bidrage til denne effekt.

Craveless er både udviklet og produceret i Norge og sælges af firmaet NorwegianLab. Produktionen opfylder de høje krav i GMP-standarden (Good Manufacturing Practice). Fabrikken der producerer Craveless ligger i Fredrikstad. Den er HACCP- og FDA-godkendt.

I praksis betyder det, at produktet opfylder de strenge krav fra FDA (Food and Drug Administration).

Virker Craveless mod trangen til søde sager?

Det, de fleste undrer sig over, er selvfølgelig, om Craveless har nogen effekt. Vi har testet flere slankeprodukter og står faktisk tilbage med det indtryk, at Craveless giver en mærkbar effekt.

Producenten anbefaler selv, at du bruger tilskuddet i 2 – 4 måneder for at få det bedst mulige resultat. Efter 1 måneds forbrug kunne vores testperson faktisk konkludere, at trangen til søde sager var reduceret. Vi holder selvfølgelig døren åben for muligheden for, at placeboeffekten kan have spillet ind her, men resultatet blev alligevel det samme – trangen til søde sager blev reduceret!

Hvis vi skulle pege på en af ingredienserne, der førte til den reducerede trang til søde sager, er det nok krom. Krom har en dokumenteret effekt mod trangen til søde sager, og med Craveless får du hele 110 mikrogram krom per daglig dosis.

Vores testperson oplevede også et lille vægttab i testperioden. Craveless hævder selv, at nogle af ingredienserne kan forårsage øget forbrænding. Hovedsageligt taler vi her om chili og grøn teekstrakt.

Som altid er vi lidt skeptiske over for forskellige ingredienser, der kan øge forbrændingen. Ofte får man ikke den helt store effekt. I hvert fald forbrænder du ikke mere end 50 – 100 kcal ekstra om dagen baseret alene på ingredienserne.

Vores opfattelse er snarere, at den dæmpende effekt på den søde tand var hovedårsagen til vægttabet. Efter vores mening holder Craveless derfor, hvad de lover – trangen til søde sager er reduceret!

Craveless logo

Craveless

Prøv Craveless gratis i 30 dage!

Hvordan skal du bruge Craveless?

For den bedst mulige effekt anbefales det, at du bruger Craveless i mindst 2 – 4 måneder. Du kan få en mærkbar effekt hurtigere, men for en varig forandring anbefales det, at du bruger tilskuddet kontinuerligt over længere tid.

Den anbefalede daglige dosis er 1 – 2 tabletter. I vores test indtog testpersonen kun 1 tablet hver dag, hvilket i sig selv var nok til at have en mærkbar effekt. En tablet indeholder trods alt 110 mikrogram krom, hvilket er mere end nok til at dække det daglige behov. Samtidig vil din bankkonto også have gavn af, at du kun tager 1 tablet om dagen.

Nøjagtig hvornår du tager Craveless er ikke særlig vigtigt. Det nemmeste er stadig at tage kosttilskuddet om morgenen lige før morgenmaden.

Kan Craveless bruges sammen med andre lægemidler?

Et almindeligt spørgsmål for mange kosttilskud er, om de kan bruges sammen med anden medicin. Ifølge producenten bag Craveless anbefales det, at du konsulterer en læge, hvis du allerede bruger andre lægemidler.

Dette er en god tommelfingerregel at have, hver gang du starter et nyt kosttilskud!

Hvor meget koster Craveless?

Craveless er tilgængelig som en praktisk og overkommelig abonnementsløsning. Abonnementet koster 249 kr./måned, og der er nye leverancer hver 4. måned. En levering vil derfor koste 1.196 kr.

Vi på redaktionen sætter også pris på, at abonnementet tilbydes uden bindingstid. For at opsige dit abonnement skal du blot logge ind på brugerportalen hos NorwegianLab. Bemærk også, at du skal annullere 14 dage før næste levering.

Bemærk: Du kan nu prøve Craveless gratis i 30 dage!

Craveless logo

Craveless

Prøv Craveless gratis i 30 dage!