Betakaroten Premium Erfaringer: Læs vores test

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Mange vil gerne blive så brune som muligt i løbet af sommeren. Hvordan tager Betakaroten Premium sig ud i vores test, og hvad var vores erfaringer?

Betakaroten Premium: Kort Oversigt

Betakaroten Premium

5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
getfitness-badge
Betakaroten premium

Betakaroten Premium er leveret af Norisma AS og er et af de mest populære betakaroten-kosttilskud i Danmark.

Med en dosis på 15 milligram Betakaroten om dagen kan du føle dig sikker på, at din hud bliver både gylden og brun.

Betakaroten Premium fås via en meget praktisk og overkommelig abonnementsløsning, så du ikke behøver at afgive manuelle bestillinger hver eneste måned.
Abonnementet har ingen bindingstid, og du betaler heller ikke noget i fragt!

Betakaroten Premium er kort og godt et rigtig godt tilskud af betakaroten, som hjælper dig på vej til at få den brune farve du ønsker.
Den praktiske abonnementsløsning sikrer regelmæssige leveringer, og prisen er så helt
absolut fornuftig!

En af de største aktører på markedet

Betakaroten Premium
Betakaroten Premium er et af Danmarks mest populære betakaroten-kosttilskud.

Betakaroten Premium leveres som nævnt af Norisma AS, der har været længe på det nordiske marked. Blandt mærkerne finder du forskellige slankeprodukter, melatonin for bedre søvn, diverse Omega-3 kosttilskud til veganere. Og ikke mindst betakaroten!

Betakaroten Premium er faktisk et af de mest anerkendte betakaroten-kosttilskud på det nordiske marked. Kosttilskuddet har været tilgængeligt siden 2008, og kunderne bliver ved med at vende tilbage for at få en brunere hud, der holder hele sommeren lang.

Men har Betakaroten Premium så virkelig nogen effekt? Det skal vi se nærmere på!

Får du brunere hud af Betakaroten Premium?

Betakaroten er faktisk et vegetabilsk stof og er en del af en gruppe af stoffer kaldet carotenoider. Når Betakaroten indtages, vil det blive omdannet til A-vitamin i kroppen. Dette vitamin er især vigtigt for dig, der er optaget af at bevare en sund og sund hud.

Ved indtagelse af Betakaroten vil farvestoffet blive lagret i hudcellerne, hvor det subkutane fedt bliver gyldent. Når huden udsættes for sollys, vil denne mekanisme i praksis give brunere hud. Det gælder både ved brug af solarium, og når du er ude i solen på varme sommerdage.

Bemærk: Selvom Betakaroten Premium fungerer i et solarium, betyder det ikke nødvendigvis, at brug af solarium er en særlig god idé. Det er veldokumenteret, at overdreven brug af solarier øger risikoen for hudkræft!

Derudover er Betakaroten Premium tilsat kobber. Kobber bidrager til en normal hudpigmentering og kan i praksis give dig endnu bedre resultater fra solen.

Tager man et kig på feedbacken fra kunderne, er der heller næppe tvivl om, at Betakaroten Premium har en god effekt. Via en simpel undersøgelse svarede hele 9 ud af 10 kunder, at de fik brunere hud af at bruge Betakaroten Premium. Flere hævder også, at de bliver mindre solskoldede af at bruge Betakaroten Premium. Det kan vi godt lide!

Betakaroten Premium

50% rabat på første pakke!

Hvad siger kunderne om Betakaroten Premium?

Alt i alt ser det ud til, at kunderne er meget glade for Betakaroten Premium. Lad os tage et kig på kundeanmeldelserne!

Isabell: “Meget glad for Betakaroten og brugte det regelmæssigt i flere år. Tip top! “

Daria: “Bruger det hele året rundt, og det virker!”

Nicoline: “Det her er bare et godt produkt. Jeg bruger det selv og har fået rigtig mange pigmenter. Jeg har altid døjet med meget lys hud,  at blive lettere solskoldet og masser af soleksem! Efter at have brugt Betakaroten i en måned, ændrede alt sig. Bliver sjældent solskoldet og bliver meget hurtigt brun! det bedste for mig var, at jeg heller ikke fik soleksem mere. Anbefaler alle, der kæmper for at blive solbrune på grund af lav pigmentering, at prøve det! Vi har alle forskellige hudtyper, så du bliver selvfølgelig ikke præcis den samme solbrun som alle andre, og tabletterne SKAL bruges hver dag. Virker helt sikkert!”

Hvordan skal Betakaroten Premium bruges?

Betakaroten Premium daglig dos
Den anbefalede daglige dosis er kun 1 tablet, og pakken indeholder 30 tabletter.

Heldigvis er det ikke specielt svært at bruge Betakaroten Premium på den rigtige måde. Du bør nemt kunne tage en tablet om dagen. Det er ikke værre!

For at få det bedst mulige resultat er det stadig vigtigt, at du følger anbefalingerne fra producenten. Det er jo ikke sådan, at man får en brun og gylden hud blot ved at bruge betakaroten. Lidt solbadning skal der også til!

1. Før solbadning

For at opnå det bedste resultat bør du starte med Betakaroten Premium cirka 1-2 uger, før du bruger meget tid i solen. Hvis du ved, at du skal til syden om lidt, er det godt at komme lidt i gang, inden du pakker kufferten og hopper på flyet.

Ved at starte behandlingen et par uger i forvejen lægger du et godt fundament, som huden får glæde af på sigt. Som Norisma selv siger: “Tanen holder længere!”

2. Under solbadning

I den periode, hvor du bruger meget tid i solen, er det vigtigt, at du fortsætter med at bruge Betakaroten Premium. Producenten hævder, at dette giver øget beskyttelse mod solskader, og du får også maksimalt udbytte af solens stråler, der rammer huden.

På trods af at Betakaroten Premium kan give øget beskyttelse mod de kraftige UV-stråler fra solen, er der stadig en vigtig ting at huske på. Solcreme skal altid bruges, uanset om du bruger betakaroten eller ej!

3. Efter solbadning

Efter perioden med meget sol anbefales det, at du fortsætter med at bruge Betakaroten Premium på sædvanlig vis. Dette vil hjælpe dig med at holde den dybe solbrunhed længere. Samtidig er det vigtigt at have de gode rutiner for hudpleje på plads. Efter en dag med meget sol har huden ofte brug for lidt ekstra fugt, og mange sværger til en god og beroligende aloe vera gel efter en varm og solrig dag.

Faktisk anbefaler producenterne, at du bruger Betakaroten Premium hele året rundt. Grunden til dette er ifølge producenten de gode aktive ingredienser, der kan have en god effekt på både huden og den generelle sundhedstilstand.

Om det virkelig er nødvendigt at bruge Betakaroten hele året rundt er nok noget mere usikkert. Personligt har vi kun brugt Betakaroten Premium i sommermånederne og alligevel opnået en god effekt!

Betakaroten Premium

50% rabat på første pakke!

Hvilke ingredienser indeholder i Betakaroten Premium?

Betakaroten Premium

Betakaroten Premium indeholder en bred vifte af ingredienser, der er omhyggeligt formuleret til at bidrage til en brunere hud. Lad os se nærmere på ingredienserne.

1. Betakaroten

Den vigtigste ingrediens er naturligvis betakaroten. Betakaroten omdannes som nævnt til A-vitamin i kroppen, som igen kan bidrage til brunere hud sommeren igennem.

Betakaroten Premium indeholder 15 milligram betakaroten pr. tablet.

2. Vitamin C

C-vitamin er et vandopløseligt vitamin og er det, man kalder et essentielt næringsstof. I praksis betyder det, at vi skal have en vis mængde C-vitamin i kroppen for at overleve.

C-vitamin kan også være med til at modvirke en lang række kræftformer og andre sygdomme, og vitaminet indgår i en lang række processer i kroppen.

I alt indeholder Betakaroten Premium 80 milligram C-vitamin.

3. Kobber

I modsætning til mange andre kosttilskud er Betakaroten Premium tilsat kobber.

Kobber vil være i stand til at hjælpe med at beskytte og vedligeholde en sund hud gennem optimal hudpigmentering.

4. Biotin

Biotin er et vandopløseligt vitamin og er vigtigt for omsætningen af kulhydrater, fedtsyrer og aminosyrer i kroppen.

Indholdet af biotion i Betakaroten Premium er relativt lavt. På den anden side er det også meget sjældent at se mangel på dette vitamin i befolkningen.

Betakaroten Premium

50% rabat på første pakke!

Praktisk abonnementsløsning

Betakaroten Premium
Betakarotene Premium er tilgængelig som en praktisk abonnementsløsning.

Betakaroten Premium leveres via en praktisk og billig abonnementsløsning. Her behøver du ikke afgive manuelle bestillinger hver eneste måned. Det kan vi godt lide!

Abonnementet har heller ingen bindingstid, og fragten er helt gratis. Sammenlignet med andre kosttilskud er prisniveauet meget fornuftigt, og vi sætter stor pris på, at bestillingsprocessen er både brugervenlig og enkel!

Hvem bør ikke tage betakaroten?

Ifølge forskning fra blandt andet VKM, Den Videnskabelige Komité for Fødevarer og Miljø, bør rygere undgå at bruge Betakaroten som kosttilskud, da det kan øge risikoen for kræft i denne gruppe.

Anden forskning har også konkluderet, at gravide og ammende kvinder bør undgå betakarotentilskud. Man har simpelthen ikke et godt nok kendskab til, hvordan dette vil påvirke fosteret/barnet.

Som altid bør du selvfølgelig konsultere din læge, hvis du er i tvivl!

Betakaroten Premium

50% rabat på første pakke!