4Her Anmeldelse: Har tilskuddet en effekt?

4her feature

Indeholder annoncørlinks question-circle

Når du handler via våre lenker mottar vi en provisjon fra nettbutikken. Dette endrer ikke prisen for deg som forbruker!

Der har været meget snak om det nye kosttilskud fra Vitamail – nemlig 4Her. Tilskuddet er lavet til at hjælpe kvinder med at genvinde deres hormonelle balance.

Vi har taget er nærmere kig på, hvad kunderne har at sige om 4Her. Hvad var vores oplevelser med produktet, og hvad blev kundernes dom?

4her logo

4Her

Kosttilskud til kvinder!

4Her Anmeldelse: Kort opsummering

4Her

4.5
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
question-circle question-circle question-circle question-circle question-circle
4her feature

4Her er et helt nyt kosttilskud, som blev lanceret på det nordiske marked i 2022. Kosttilskuddet blev hurtigt populært og er allerede blevet et af Vitamails mest solgte produkter.

4Her har sat fokus på flere udfordringer, som mange kvinder kæmper med i dagligdagen. Dette inkluderer blandt andet sexlyst, udfordringer med fertilitet og lavere psykisk og fysisk velvære.
Målet er at hjælpe kvinder med at komme i hormonel balance og samtidig give mere energi.

Til trods for at 4Her ikke har været på markedet ret længe, kan vi se, at de har fået en masse feedback fra kunderne.

4Her indeholder en række vitaminer og næringsstoffer, og de bruger kun naturlige virkestoffer. Der er særligt 4 nøgleingredienser, som har en god effekt på kvinders helbred. Disse inkluderer damiana, tribulus terrestris, ginseng og maca.

Hvem er Vitamail?

Vitamail logo

Vitamail er et nordisk selskab med hovedkontor i Oslo. De er i løbet af kort tid blevet en ledende leverandør af forskellige kosttilskud. Visionen er at forbedre befolkningens helbred, og dette gør de ved at tilbyde forskellige kosttilskud, som skal være gode for helbredet.

Vitamail oplyser, at de har fokus på at bruge råvarer af høj kvalitet, som fremstilles på en sikker og naturlig måde. Råvarerne er blevet udvalget baseret på deres bæredygtighed. Under produktionen følger de også retningslinjerne sat af EFSA, Fødevarestyrelsen og GMP.

Hvad er 4Her?

4Her er et kosttilskud for kvinder, som skal hjælpe med de mange forskellige helbredsudfordringer, vi står overfor.

Tilskuddet indeholder blandt andet damiana og maca-ekstrakt som ifølge producenten kan have en positiv indvirkning på sexlysten. Faktisk antydes det, at damiana kan bidrage til at regulere menstruationscyklussen.

Maca-ekstrakt er bedst kendt for, at det kan bidrage til at øge vitaliteten. Det er en kilde til planteøstrogen, som ifølge producenten kan understøtte hormonsystemet, og samtidig kan have en gavnlig indflydelse på fertiliteten

4Her indeholder også ginseng, som ofte bruges til at fremme vitaliteten og energiniveauet.

Den sidste hovedingrediens i 4Her er tribulus terrestris. På 4Hers hjemmeside kan vi blandt andet læse, at tribulus terrestris bidrager til at opretholde energiniveauet og samtidig opretholde en normal hormonaktivitet.

4her logo

4Her

Kosttilskud til kvinder!

Hvem kan bruge 4Her?

4Her kan ifølge Vitamail bruges af alle kvinder, som kæmper med forskellige helbredsproblemer. Dette kan være nedsat sexlyst, lavt energiniveau eller en følelse af at være i hormonel ubalance.

Det kan være vanskeligt selv at mærke, at man er i hormonel ubalance. Samtidig er det ikke let at vide, om man eventuelt bør gøre noget ved det. Nogle af tegnene kan være uregelmæssig menstruation, nattesved og vægtøgning.

Har du oplevet nogle af disse symptomer? Så kan du jo altid prøve 4Her!

Erfaringer med 4Her: Vad siger kunderne?

Selvom kosttilskuddet 4Her ikke har været på det nordiske marked ret længe, så er der kommet en del feedback.

Vi har kigget dem igennem, og flere melder om, at 4Her har haft en positiv indvirkning på dem. Udfordringen er naturligvis, at denne feedback kun er tilgængelig via 4Hers egen hjemmeside.

Men det betyder dog ikke, at du skal snydes for at læse et par eksempler!

Joelle:

«Efter 2 sundhedsmæssige udfordringer i 2014 faldt min sexlyst dramatisk – både af psykiske og fysiske årsager. Disse tabletter begyndte at virke cirka 1 uge inde i prøveperioden, da jeg mærkede, at min sexlyst steg igen.»

Mariana:

«Det ser ud til at fungere godt – jeg føler mig meget bedre tilpas!»

Catarina:

«Jeg er holdt op med at tabe store mængder hår, som jeg ellers har gjort i årevis. Jeg har også bemærket, at det tager længere tid, før jeg bliver træt i hovedet efter blot en uges brug. Jeg er virkelig glad indtil videre.»

Anne-Mette:

«Jeg føler, at mit sind er blevet lettere. Jeg er meget glad og vil gerne fortsætte med produktet.»

Wibeke:

«Jeg tager 2 tabletter hver dag og er nu på anden bakke i velkomstpakken. Jeg føler, at jeg har fået det utroligt meget bedre og har ikke haft en eneste hedetur, efter at jeg begyndte med 4Her. Jeg har en bedre hverdag, mere energi og sover også meget bedre.»

Samtidig fandt vi også en del anmeldelser via Trustpilots danske hjemmeside. Per dags dato er den gennemsnitlige vurdering på 3,3 / 5,0 stjerner.

4her logo

4Her

Kosttilskud til kvinder!

Hvad indeholder 4Her?

Som tidligere nævnt er 4Her et sammensat kosttilskud, som indeholder mange forskellige ingredienser. Udover de 4 nøgleingredienser Damiana-ekstrakt, Maca-ekstrakt, ginseng og tribulus terrestris finder du også mange andre næringsstoffer.

1. Vitamin B

4Her indeholder flere forskellige B-vitaminer. Disse inkluderer Vitamin B1 – B7 og B12.

Vitamin B er en fællesbetegnelse bestående af 8 forskellige typer, og de har en række fællestræk. Blandt andet spiller de en vigtig rolle i kroppens næringsomsætning.

Biotin er et sammensat vitamin, som hjælper kroppen med at forvandle maden vi spiser til energi og næring. Derudover er det godt for huden, håret og neglene.

2. Magnesium

Magnesium er et vigtigt mineral for både skelettet og musklerne. Magnesium bidrager til at opretholde en normal muskel- og nervefunktion.

3. Jod

Jod er nødvendig for, at skjoldbruskkirtlen skal kunne producere nok hormoner.

4. Selen

Selen er et mineral, som er væsentligt for kroppens immun- og antioxidantforsvar. Mineralet er også en bidragsyder til, at skjoldbruskkirtlen kan bevare sin normale funktion.

5. Zink

Zink er vigtigt for immunforsvaret og er med til at føre Vitamin A fra leveren til resten af kroppen. Derudover er zink godt for huden, neglene og håret.

Konklusion

Vi har på redaktionen bemærket, at mange er glade for 4Her. Det er i hvert fald sådan det ser ud, hvis man kigger på 4Hers egen hjemmeside.

Desværre er det svært at finde vurderinger udover dem, som man kan finde på Vitamails egne kanaler. På danske Trustpilot har 4Her fået en gennemsnitlig vurdering på 3,3 / 5,0 stjerner.

Ifølge producenten er 4Her godt egnet, hvis du går gennem nogle af de almindelige sundhedsudfordringer, som kvinder står overfor. Uafhængigt af hvad leverandøren udtaler, anbefaler vi naturligvis, at du tager en snak med din læge, før du begynder på et nyt kosttilskud!

4her logo

4Her

Kosttilskud til kvinder!